Ifjúsági játék

 Játék a bélyegek körül

(„Ha nem megy, kérdezd a nagyapát”)

 

Érdekelnek a bélyegek, vagy csak érdekel, hogy miért foglalkoznak vele a szüleid, nagyszüleid? Esetleg szeretsz teszteket megoldani vagy érdekes helyeket megismerni? Koordinátákra vadászni?

Akkor próbáld ki játékunkat és játssz együtt szüleiddel, nagyszüleiddel.  A játék egyszerű, a tesztlap kitöltésével koordinátákat kapsz, melyeket megadva a google maps applikációban, egy a bélyegekkel kapcsolatos címet kapsz. Próbáld meg beazonosítani a megadott címen található intézményt. Ha felkeresed szüleiddel, nagyszüleiddel a helyet (figyelve az intézmény nyitvatartási idejére), kapsz egy pecsétet és egy kódot, amely segítségével letöltheted a következő tesztlapot. Az ötödik tesztlap megoldásaként egy mondatot kapsz, amit a VII.  DÉL- PESTI  BÉLYEGFESZTIVÁL (2019 szeptemberében) helyszínén a bélyegfesztivál első napján 11-13 óra között kell leadnod, a lepecsételt többi tesztlapot is mellékelve.

Amennyiben sikerül az összes tesztet megfejtened, jutalmad egy kisebb, bélyegekkel kapcsolatos meglepetés lesz és részt vehetsz egy sorsoláson, melynek fődíjára esélyes leszel.

A játékot a honlapunkon (www.mabeoe.hu) vagy facebook ( https://www.facebook.com/mabeoe/ ) oldalunkon letölthető első teszt lap kitöltésével kezdheted el. (A dokumentumok április 1-én lesznek elérhetőek. )

Ha érdekel a játék,  akkor a pontos játékszabályzatot olvassátok el. (A tesztlap mellett megtalálható lesz.)

 

Jó szórakozást!

Üdvözlettel:

A játék szervezője:  MABÉE (Magyarországi Bélyeggyűjtő Egyesület)

A játék időtartalma: 2019.04.01 – 2019.09.01

Gyakran Ismételt kérdések

Honnan tudom letölteni a tesztlapokat?

A weboldalunkon találhatod: a https://mabeoe.hu/ifjusagi-jatek :  Tesztlapok résznél.

A második tesztlaptól kezdve minden dokumentum jelszót kér. Hogy juthatok hozzá?

Az előző tesztlap megfejtése egy GPS koordinátát ad ki. Az ott található bélyeggel kapcsolatos helyszínen kapod meg a pecsétet és a következő dokumentum jelszavát.

 (Nyitvatartási időt ellenőrizni kell! Előtte keresd meg az interneten, mi lehet az adott intézmény és hogy alakul a nyitva tartása. )

Tanuló vagyok, nem tudok odaérni nyitvatartási időben. Mit tegyek?

A helyszínek nagyon érdekesek. Vannak, ahol nem csak pecsétet kapsz. Próbáld meg iskolai szünetben felkeresni az adott helyet. Ha ez sem kivitelezhető, kérd meg szüleidet, nagyszüleidet, hogy a tesztlapot vigyék be az adott helyre és pecsételtessék le számotokra.  Ha olyan időben értél oda, amikor az intézmény már bezárt, akkor készíts egy fotót, amelyen felerészben a tesztlap utolsó oldala a koordinátákkal és felerészben az épület látható. Küld el nekünk a mabeoe@mabeoe.hu címre.  Végső esetben (ha nagyon távol van tőled a helyszín), kérjük küldj egy levelet a mabeoe@mabeoe.hu címre és megírjuk a további  lehetőségeket.

A megfejtett koordináta alapján nem találom a helyszínt, mit csináljak?

Nemsokára elkészül a koordináta ellenőrző program, ami a tesztlapok mellett lesz elérhető. Addig küldj egy levelet a mabeoe@mabeoe.hu email címre a problémát leírva.

Súlyos hibát találtam a tesztlapon. Mit csináljak?

Minden igyekezetünk ellenére lehetnek hibák a tesztlapon. Kérlek, küldj egy levelet a mabeoe@mabeoe.hu email címre a problémát leírva. A hibát igyekszünk javítani és hibajegyzék dokumentumot vezetni a többi résztvevő számára. Ha te vagy az első, aki jelenti a hibát a bélyegfesztiválon jutalomban részesülsz.

Helyesírási hibát találtam a tesztlapon. Mit csináljak?

Még a helyesírás ellenőrzők korában is előfordulhatnak hibák. Kérlek, küldj egy levelet a mabeoe@mabeoe.hu email címre a problémát leírva.  

Mi történik az Email adataimmal, ha levelet írok a megadott címre?

Nem tárolunk adatokat. Leveled törlődni fog 2 héten belül.

Milyen gyorsan kapok választ a levelemre?

Igyekszünk 24 órán belül válaszolni, de ezt nem tudjuk 100%-ra megígérni.

Ha további kérdéseim lennének, akkor is írhatok levelet?

Igyekszünk válaszolni minden kérdésre.

Tesztlapok

A tesztlapok megnyitásához Microsoft Word (.docx) program szükséges!

TESZTLAP 1

TESZTLAP 2

TESZTLAP 3

TESZTLAP 4

GPS koordináták ellenőrzéséhez pedig töltsd le ezt a programot:

Mabeoe.hu GPS koordináta ellenőrző letöltése

Magyaroszági Bélyeggyűjtő Egyesület

Összejövetelek helye:

Csili Művelődési Központ

Pontos cím:
1201 Budapest Baross utca 55.

Telefonszám:

+36 70 339 57 69